Dad's BBQ, består af en gruppe engageret mænd,
Sonnie, Morten og Jeppe, alle 3 elsker at gå hele vejen når det kommer til BBQ.
Vi kendetegner os ved ikke at indgå kompromier når det gælder service og kvaliteten af vores BBQ.
Om det er firmafester, fødselsdage, bryllupper, damefrokost,
herrefrokost, barnedåb, konfirmation, gadefester, klassefester, en Happening ja har du en fest og gæsterne, kommer vi og griller.
Vi får vores kød leveret fra en af de mest kvalitetsbevidste kød importører i Danmark.
Hvis du har bestilt low & slow BBQ, Vi kommer dagen før og sætter op og går så i gang med de første forberedelser.
Når du bestiller Har du bestilt low & slow, kan du følge hele processen fra din pc, mobil eller tablet. Du vil, når vi kommer og stiller op, modtage et link hvor du og dine gæster kan følge hele processen fra start til slut.
Frisk chilie fyldt med friskost og en pølse for til sidst at bliver pakket ind i bacon. En ret der altid er rift om blandt de voksne.
Ball tip er et eksklusivt stykke oksekød, som de Danske slagtere ikke har taget til sig endnu, derfor bliver denne udskæring bestilt ved en dansk importør af Amerikansk kød. Vi smøre kødet ind i sennep og kryddere det med vores egen udgave af SPG (salt, peber og hvidløg). Udskæringen tilberedes via reserves sear, det betyder at kødet tilberedes ved lav temperatur (112 – 135 grader) indtil den perfekte kernetemperatur er opnået (54 grader). Så får kødet lov til at hvile og til sidst grillet godt af ved høj varme. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
En hel kylling, der er blevet åbnet på ryggen og foldet ud. Kyllingen rubbes med vores egen fjerkræs rub som passer perfekt til kyllingen. Kyllingen tilberedes ved low & slow (112 grader) metoden til den har den perfekte kernetemperatur i brystet (70 grader) og i låret (75 grader), herefter får den lov til at hvile. Lige inden den skal serveres, bliver den grillet over høj varme for at give kyllingen den helt rigtige lækre farve. Til kyllingen servere vi vores eget bud på en Alabama White Sauce, en hvid BBQ-sauce Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Vores laks tilberedes, som alt vores andet kød low & slow (112 grader), laksen får det første stykke tid røg af kirsebær træ, herefter varme indtil den når en kernetemperatur på 46 grader, så skal laksen hvile indtil den skal serveres. Ved serveringen kommer der snittet forårsløg på og det er muligt at tilføje lidt af vores hvide BBQ-sauce (Alabama White sauce) på laksen. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Dette stykke oksekød er noget af det lækreste der kan opdrives. Et virkeligt mørt og smagfuldt stykke kornfodret oksekød, leveret af Chefs Exclusive. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Årets bøf i 2016. Et lækkert og mørt stykke oksekød, der er udskåret lige bagved forbenene på oksen. Vi griller denne udskæring direkte på trækul(Caveman style). Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Klassiske Amerikansk BBQ med friskbagt burgerbolle, coleslaw og barbecue sauce. Kødet bliver tilberedt med røg og ligger omkring 20-22 timer i smokeren. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Endnu et eksklusivt stykke oksekød, som flere danske slagtere har fået øje på. Et lille stykke kød på omkring et par hundrede gram, det betyder at vi har endnu mere fokus på denne udskæring bliver perfekt. Som vores Ball tip, bruger vi her sennep som binder og vores SPG (salt, peber og hvidløg) rub, som passer perfekt til oksekød. Kødet bliver også tilberedt efter reverse sear metoden (112 – 135 grader), tages af grillen når det har en kernetemperatur på 54 grader (temperaturen stiger yderligere 2 grader efter den er taget af grillen), så skal den hvile indtil den skal grilles af og skæres. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Vi kender det alle sammen, tør kalkun. Derfor har vi taget udfordringen op, for at lave et stykke saftigt kalkunbryst. Vi starter med at lægge brystet i en saltlage med gulerødder, blegselleri, rødløg mm. Efter nogle timer i lage, smøre i kalkunbrystet ind i en mild sennep og vores fjerkræs rub. Brystet tilberedes efter low & slow (112 grader) metoden indtil den har den perfekte kernetemperatur (75 grader). Herefter skal brystet hvile og til sidst grilles af ved høj varme. Til kalkunbrystet servere vi vores eget bud på en Alabama White Sauce, en hvid BBQ-sauce Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Nok en af vores bedste serveringer, vi har set voksne mænd fælde en lille tåre når de er oppe og hente Wannabe’s for 4 gang. Brystflæsk(bacon) skåret i tern (3 x 3 cm), i smokeren får de kirsbær røg, indtil vores rub sidder fast på kødet. Herefter lægger vi stykkerne i bakker fyldt med honning, smør og vores egen BBQ-sauce. Her ligger det og hygger sig indtil de klar og saucen ligger sig rundt om kødet. Metoden der benyttes, kan enten være low & slow (112 garder) eller hot & fast (135 grader). Hele tilberedninger tager 6-7 timer. Se mere omkring denne udskræring, ved at trykke her.
Børn under 12 år er halv pris.
Ball Tip(US)
Butterfly Chicken
Wannabe Burnt Ends
Pris 189,-/kuvert [All you can eat]
Ball Tip(US)
Butterfly Chicken
Wannabe Burnt Ends
Turkey Breast
Pris 219,-/kuvert [All you can eat]
Atomic Buffalo Turds
Ball Tip(US)
Butterfly Chicken
Cherry smoked salmon
Wannabe Burnt Ends
Teres Major(US)
Turkey Breast
Pris 289,-/kuvert [All you can eat]
Atomic Buffalo Turds
Ball Tip(US)
Butterfly Chicken
Cherry smoked salmon
Wannabe Burnt Ends
Pulled Pork Burger
Teres Major(US)
Turkey Breast
Pris 339,-/kuvert [All you can eat]
"Thom og jeg skulle fejre vores fælles runde fødselsdage og var enige om at det skulle være med en grill oplevelse, der godt måtte være lidt speciel og altså udover hvad vi kunne præstere selv. Det blev det – Sonnie og hans team ankom fredag eftermiddag og fyrede op under grill og røg .. da gæsterne kom lørdag til frokost ventede der en grill oplevelse ud over det sædvanlige – mange forskellige slags kød, så der var noget for enhver smag. Vi har efter vores fødselsdag hørt fra flere af vores gæster, at det var den mest sublime grill oplevelse de har haft – det kan bestemt anbefales… bare husk spar på brød og tilbehør, der er så meget lækkert kød, fugl og fisk.", Thom og Karin
"Tak for en dejlig omgang BBQ, en aften der sent vil blive glemt.", Signe